NYHETER – Glaskedjan

NYHETER

Glaskedjan och Riis Bilglass i nordiskt samarbete!

DECEMBER 2020

Historiskt samarbete mellan två av bilglasbranschens största kedjor i Norden Nu inleder Glaskedjan och den norska kedjan Riis Bilglass ett unikt samarbete över nationsgränserna. Målet är att stärka kedjornas position på den nordiska marknaden samt att utveckla områden som bl.a. kundvård, digitalisering och utbildning. – Vi kommer att skapa gemensamma strategier för en framtida positiv utveckling på den nordiska marknaden, säger Frithjof Riis, koncernchef för Riis Bilglass. Glaskedjans styrelseordförande, Gert Hultman, är också mycket positiv: – Vi har under en längre tid haft kontakt med Riis Bilglass och ser nu fram emot ett ännu djupare samarbete. Målet är att vi … Läs mer om Glaskedjan och Riis Bilglass i nordiskt samarbete!

Glaskedjan – Nya enheter i Askersund, Hallsberg och Lindesberg!

NOVEMBER 2020

Glaskedjan fortsätter sin expansion och från och med nu finns Glaskedjan på ytterligare 3 platser i Sverige. De nya enheterna är: Askersund: Askersunds Bil & Planglas AB, Närlundavägen 9, Askersund Hallsberg: JS Glasmästarn AB, Soldatvägen 17, Hallsberg Lindesberg: Lindqvist & Son Glasmästeri i Lindesberg AB, Smedjegatan 15, Lindesberg Vi hälsar de nya delägarna med personal varmt välkomna till Glaskedjan! Glaskedjan startades 2010 och har sedan dess vuxit konstant. Idag finns Glaskedjan på över 80 platser runtom i Sverige och är därmed landets största kedja inom traditionella glasmästeritjänster. Kedjan är ett för glasbranschen unikt samarbete, lokala glasmästerier emellan. Vi månar om … Läs mer om Glaskedjan – Nya enheter i Askersund, Hallsberg och Lindesberg!

Pressrelease Glaskedjan – Nya enheter i Stockholm, Göteborg och Borås!

OKTOBER 2020

Glaskedjan expanderar ytterligare och från och med nu finns Glaskedjan på ytterligare 4 platser i Sverige. De nya enheterna är: Stockholm: Kungsholmen – Stockholm Bilglas AB, Rålambsvägen 19, Stockholm Hägersten – Stockholms Bilspecialist AB, Gösta Ekmans väg 18, Hägersten Göteborg: Kortedala Glas AB, Minutgatan 2, Göteborg Borås: Borås Bilglas AB, Viaredsvägen 4, Borås Vi hälsar de nya delägarna med personal varmt välkomna till Glaskedjan! Glaskedjan startades 2010 och har sedan dess vuxit konstant. Idag finns Glaskedjan på över 80 platser runtom i Sverige och är därmed landets största kedja inom traditionella glasmästeritjänster. Kedjan är ett för glasbranschen unikt samarbete, lokala … Läs mer om Pressrelease Glaskedjan – Nya enheter i Stockholm, Göteborg och Borås!

Glaskedjan – Ny delägare i Kalmar!

JUNI 2020

Från och med 1 juni finns det en ny delägare i Kalmar. Det är Mönsterås Glasmästeri och Oskarshamns Glasmästeri som tillsammans startar upp Kalmar Glas AB. Den nya enheten finner ni på franska vägen 23 i Kalmar. Vi hälsar Kalmar Glas med personal varmt välkomna till Glaskedjan! Glaskedjan startades 2010 och har sedan dess vuxit konstant. Idag finns Glaskedjan på över 80 platser runtom i Sverige och är därmed landets största kedja inom traditionella glasmästeritjänster. Kedjan är ett för glasbranschen unikt samarbete, lokala glasmästerier emellan. Samarbetet drivs i form av ett aktiebolag där företagen blir delägare och på så vis … Läs mer om Glaskedjan – Ny delägare i Kalmar!

Glaskedjan – Skövde och Östersund!

MAJ 2020

Glaskedjan expanderar ytterligare och från och med nu finns Glaskedjan på ytterligare 2 platser i Sverige. De nya enheterna finner ni i Skövde på Ventilvägen 4 och i Östersund på Odenskogsvägen 36. De nya företagen är: Skövde – Götene Glasmästeri AB Östersund – Östersunds Glasmästeri AB Vi hälsar de nya delägarna med personal varmt välkomna till Glaskedjan! Glaskedjan startades 2010 och har sedan dess vuxit konstant. Idag finns Glaskedjan på över 80 platser runtom i Sverige och är därmed landets största kedja inom traditionella glasmästeritjänster. Kedjan är ett för glasbranschen unikt samarbete, lokala glasmästerier emellan. Samarbetet drivs i form av … Läs mer om Glaskedjan – Skövde och Östersund!

NYHETER OCH PRESS INFO

Glaskedjan och Riis Bilglass i nordiskt samarbete!

Historiskt samarbete mellan två av bilglasbranschens största kedjor i Norden Nu inleder Glaskedjan och den norska kedjan Riis Bilglass ett … Läs mer

Glaskedjan – Nya enheter i Askersund, Hallsberg och Lindesberg!

Glaskedjan fortsätter sin expansion och från och med nu finns Glaskedjan på ytterligare 3 platser i Sverige. De nya enheterna … Läs mer

Pressrelease Glaskedjan – Nya enheter i Stockholm, Göteborg och Borås!

Glaskedjan expanderar ytterligare och från och med nu finns Glaskedjan på ytterligare 4 platser i Sverige. De nya enheterna är: … Läs mer


Fler nyheter...